top of page
Cartoonstem profielfoto.jpg

OVER MIJ

Original_edited.jpg

Stemacteur of voice-over gezocht? Ik ben zowel stemacteur als voice-over voor Cartoonstem. Als stemacteur richt ik me met name op het inspreken van stemmen voor tekenfilms en games.

Naast stemacteur ben ik ook voice-over. Ik spreek dan documentaires, audioboeken, rondleidingen, reclames of een e-learning in.

"Mijn naam is Erwin en ik spreek graag voor u in."

Mijn talenten en passie liggen in het vak als stemacteur en voice-over. Ik vind het geweldig om te doen en beleef hier veel plezier aan.

Mijn interesse in stemacteur is ontstaan doordat ik bij het horen van tekenfilms de stemmen als vanzelf ook ging nadoen. Door mijn inlevingsvermogen ben ik in staat om met de juiste emotie de personages te voorzien van de beste stem. Ik maak hierbij veel gebruik van mimiek. Ik ben goed te regisseren, visueel ingesteld en ik kom met ideeën voor het gebruik van de juiste stemmen en intonaties.

 

Ik krijg ook vaak te horen dat ik een aangename en natuurlijke stem heb. Dit past goed bij een voice-over. Als voice-over kan ik een breed genre aan stemmen inspreken. Ik varieer makkelijk in snelheid, toonhoogte of volume. 

Wilt u Cartoonstem gebruiken voor het inspreken als voice-over of stemacteur? Neem dan contact met mij op. Ik spreek graag voor u in.

bottom of page