top of page

Waarom cartoonstem?

Stemacteur of voice-over gezocht? Cartoonstem is gespecialiseerd in het inspreken van stemmen voor tekenfilms en games. Hierbij gaat het om het nasynchroniseren van de stemmen.

 

De expertise die hiervoor nodig is zet ik in als stemacteur. Ik zorg ervoor dat het inspreken van de stemmen synchroon loopt met de mondbewegingen van de personages. Met behulp van mijn inlevingsvermogen en goede kijk op de bewegingen van de personages zorg ik ervoor dat de beste stem wordt gehanteerd.

Als voice-over beschik ik over de expertise om teksten snel en duidelijk in te kunnen spreken. Ik beheers de Nederlandse taal zeer goed, mede dankzij mijn studie Nederlands. Ik kan teksten snel lezen en analyseren om vervolgens de juiste stem en intonatie te gebruiken.

FAQ

Original_edited.jpg

Met wie heeft u contact?

U heeft altijd persoonlijk contact met mij over de opdracht. Door opdrachten vooraf te bespreken kunnen wensen en mogelijkheden worden besproken. Dit zorgt voor een vlotte afhandeling en een optimale dienstverlening. Ik vind het belangrijk dat u tevreden bent over het geleverde resultaat.

Hoe snel krijgt u reactie?

U ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie op uw vraag.

Op locatie?

Het inspreken van stemmen voor tekenfilms en games doe ik vaak op locatie. Ook in de huidige ‘coronatijd’ probeer ik op locatie deze stemmen in te spreken. Ik houd me hierbij aan de RIVM-maatregelen. Op locatie werken heeft als voordeel dat er korte lijntjes zijn en de ingesproken stemmen zijn direct voor u beschikbaar.   

Hoe snel wordt een opname geleverd?

Een opname kan vaak binnen 24 uur worden geleverd. Wanneer we contact hebben over de opdracht, kunt u aangeven binnen welke termijn u de opname wilt ontvangen. Hierin ben ik flexibel.

Is het mogelijk om een ingesproken opname te wijzigen?
Vaak is dit niet nodig, omdat ik vooraf de opdracht goed met u bespreek. Toch kan het voorkomen dat u na ontvangst van de opname nog kleine wijzigingen wilt doorgeven of dat u niet tevreden bent. Ik zorg dan eenmalig voor een heropname van de in te spreken tekst.

Is een proefopname mogelijk?

Het is mogelijk om geheel vrijblijvend een proefopname te ontvangen. Ik kan voor u een gedeelte van de tekst inspreken als voorbeeld. Neem hiervoor contact met mij op.    

Ook is het mogelijk om meerdere stemmen te laten horen bij het inspreken van tekenfilms of games. Ik kan hierin veel variatie aanbrengen.

Hoe ontvangt u de opnames?

De opnames worden verstuurd via WeTransfer.

Buy-out

Voor tv- en radiocommercials en online commercials is een buy-out verplicht, dit is in de prijs inbegrepen. Deze buy-out geldt voor een periode van 1 jaar voor 1 medium, hierna kan de buy-out worden verlengd. Hier wordt een bedrag van 50% van de oorspronkelijke prijs voor gerekend. 

bottom of page